Easy-Salary-55-0.1
Easy-Salary-10-bewerkt-0.2
Easy-Salary-18-bewerkt-0.1

Expert voor Experts

Salarisadministratie voor slimme accountants- en administratiekantoren

Ontdek de voordelen van onze eersteklas dienstverlening

Wij zorgen voor een naadloze integratie met uw administratieve afdeling. Indien gewenst zelfs zonder dat uw opdrachtgevers doorhebben dat wij uw gespecialiseerde partner zijn.

Hoog kennisniveau

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het verzorgen van salarisadministratie en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geldende wetgeving. Onze specialisten delen graag hun vakkennis en beantwoorden al uw vragen binnen één dag. Daarnaast zijn ze proactief en melden ze u regelmatig interessante informatie.

Maximale kwaliteit

Alleen ervaren, gediplomeerde salarisadministrateurs zijn verantwoordelijk voor uw administratie. Wij gebruiken de meest betrouwbare software, die ook ingezet wordt door de grootste accountantskantoren. Hierdoor voldoen we aan de strengste eisen en zijn we altijd op tijd. Ook is uw administratie altijd online beschikbaar.

Minder kosten

Door onze duidelijke focus en georganiseerde, efficiënte werkwijze voorkomen we ruis en kunnen we scherpe tarieven bieden. De bedragen zijn vooraf vastgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Persoonlijk en op maat

U heeft een vaste contactpersoon. Met aandacht voor uw wensen en de individuele wensen van uw opdrachtgevers. Kortom, een dienstverlening op maat.

Compleet pakket

U kunt uw complete personeels- en salarisadministratie door ons laten verzorgen, inclusief fiscaal en arbeidsrechtelijk advies. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en snelheid en kunt u zich focussen op andere werkzaamheden. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen en zijn hierin zeer flexibel.

Gratis overstapservice

Wij investeren graag in een gezonde, duurzame samenwerking met u. We maken de overstap voor u zo moeiteloos mogelijk: wij richten de salarisadministraties helemaal gratis voor u in, zowel de werkgever als de werknemers, alsmede alle eventuele bijzonderheden en regelingen.

Klant worden?

Is uw interesse gewekt? We maken graag vrijblijvend kennis! Laat uw gegevens achter of bel ons op 010 - 840 28 58 om een afspraak te maken.

Ja, ik heb interesse

Zij kozen al voor Easy Salary

 •  
  193
  accountants
 •  in
  135
  branches
 •  met
  4494
  werkgevers
 •  en
  510482
  loonstroken

peildatum statistieken 01-07-21

Easy-Salary-31-bewerkt-0.1

Het verhaal achter Easy Salary

De oprichters van Easy Salary, Niels en Luuk, werden jarenlang als salarisexperts ingehuurd door accountantskantoren. Voor veel van deze kantoren bleek het goed organiseren van de afdeling salarisadministratie een uitdaging; er zijn al snel minimaal drie fulltime ervaren salarisadministrateurs nodig om voldoende expertise en continuïteit te kunnen bieden. Het idee werd geboren om een bedrijf op te richten dat zich volledig richt op accountants- en administratiekantoren.

Leer ons kennen