Easy-Salary-55-0.1

Uw partner in salaris- en personeelsdiensten

voor accountants- en administratiekantoren

Het goed organiseren van een salarisadministratieafdeling kan een grote uitdaging zijn. Easy Salary wil graag die zorg uit handen nemen en biedt maatoplossingen met tal van voordelen.

Integratie & Partnerschap

Voor uw relaties mag het geen verschil maken of u de salaris- en personeelsadministratie door ons laat verzorgen of dat u dit intern doet. Wij kunnen naadloos opereren onder uw vlag. U en indien gewenst uw relaties hebben een directe contactpersoon op afstand of op uw locatie. Partnerschap zit in de kleine details, zoals u of uw relatiebeheerder op de hoogte houden bij zaken die spelen bij uw klant. Onze systemen en ons personeel zijn hierop voorbereid. Zo letten wij op vele details voor een naadloze integratie. Een proactieve houding op het gebied van fiscale zaken, subsidies en CAO’s, waarbij uw klanten niets te kort komen met als insteek: Wel de lusten van een eigen salarisafdeling, maar niet de lasten. Uw salarisafdeling geoutsourcet, persoonlijk en dichtbij.

Kwaliteit & Maatwerk

Het organiseren van de salaris- en personeelsadministratie en advieswerkzaamheden kan complex zijn en de continuïteit waarborgen een uitdaging. Met ons team van ervaren salaris- administrateurs en adviseurs hebben we vele competenties die elkaar aanvullen. Onze efficiënte processen, geautomatiseerde systemen en grote hoeveelheid aan controles door professionele medewerkers dragen bij aan hoge kwaliteit en lage kosten, te gebruiken in welke mate u wenst. Wij geven u de mogelijkheid uw klanten probleemloos vele diensten en gemakken aan te bieden op het gebied van HR, salarisadministratie en advies. Ook signaleren wij behoeftes van klanten en bespreken deze met u, met als doel uw klanten oplossingen aan te bieden waar zij enthousiast over zijn en beter van worden.

Facturatie & Gratis Overstapservice

Wij maken duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden die wij uitvoeren en hoe wij deze factureren, zodat u dit kan factureren aan uw relaties. Een juiste synergie betekent dat we gezamenlijk optimaal de belangen dienen van uw klanten en waar gewenst uw omzet vergroten. U blijft in control, zo kiest u of wij contact hebben met uw klanten en of wij dit uit naam doen van uw onderneming. Ook de mate waarin wij de processen, zoals telefoon- en e-mailverkeer integreren kiest u zelf. Wij investeren graag in een gezonde, duurzame samenwerking met u. We maken de overstap voor u zo moeiteloos mogelijk. Wij richten zo nodig de salarisadministratie helemaal gratis voor u in. Met onze ervaring en met heldere communicatie verzorgen wij een geruisloze overgang.

Klant worden?

Is uw interesse gewekt? We maken graag vrijblijvend kennis! Laat uw gegevens achter of bel ons op 010 - 840 28 58 om een afspraak te maken.

Ja, ik heb interesse

Zij kozen al voor Easy Salary

 •  
  232
  accountants
 •  in
  141
  branches
 •  met
  5147
  werkgevers
 •  en
  683250
  loonstroken

peildatum statistieken 01-11-22