Over RS-A Consultancy

Welkom bij RS-A Consultancy, een dynamische organisatie met een jong en fris karakter. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in accountancy, fiscaal en juridisch advies en werken met name voor het midden- en kleinbedrijf. Onze dienstverlening is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het leveren van een blijvend toegevoegde waarde. Onze klanten kunnen rekenen op hoogwaardige advisering op een open en eerlijke manier. Graag nodigen wij u uit om met een van onze adviseurs uw wensen te bespreken.

Online boekhouden 24/7 – Scannen, mailen of uploaden, klaar! Je kunt bij ons met al je vragen en je hele administratie terecht. En daar hoef je echt niet de hoofdprijs voor te betalen. We werken met een all-inclusive basispakket met een vast tarief per maand. Daar kun je losse onderdelen bij bestellen of alleen op het moment dat je ze nodig hebt. We geven je ook tips hoe je geld kunt besparen. Wanneer je per scan betaalt, kun je bijvoorbeeld gemakkelijk al je bonnetjes bundelen per categorie en het totaal scannen. Wil je weten wat voor jou een goede combinatie is, dan hoef je natuurlijk niet zelf te gaan zitten rekenen. Wij doen dat met alle plezier voor jou en geven je een vaste maandprijs door.

RS-A Consultancy over Easy Salary

Bij Easy Salary verwerkt Anika de salarisadministraties van onze klanten en staat ons altijd vriendelijk te woord. Bij haar afwezigheid neemt Luuk het over. Dit loopt allemaal erg soepel, we hebben eigenlijk geen bijzonderheden te melden, wij zijn erg tevreden met de gang van zaken.

M.R. Arshad Msc., eigenaar van RS-A Consultancy

Klant worden?

Is uw interesse gewekt? We maken graag vrijblijvend kennis! Laat uw gegevens achter of bel ons op 010 - 840 28 58 om een afspraak te maken.

Ja, ik heb interesse