Werknemerloket-laptop

Arbeidsovereenkomst op maat voor een scherp tarief

Een geheel nieuwe arbeidsovereenkomst voor een werkgever is maatwerk. Er kan een CAO van toepassing zijn, de werkgever heeft bepaalde wensen en de werkgever moet geïnformeerd en geadviseerd worden. Voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst hebben we een tool ontwikkeld die onze adviseurs helpen, waardoor we arbeidsovereenkomsten van een hogere kwaliteit tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Weten wat we allemaal in een arbeidsovereenkomst kunnen opnemen? Neem contact met ons op.

Automatische documentgeneratie

De gegevens van werknemers zijn aanwezig in de online salarisomgeving. Het generen van vooraf gedefinieerde documenten kan dan ook zeer eenvoudig en efficiënt door het invoegen van deze gegevens in documenten. Gegevens die ingevoegd kunnen worden variëren van NAW-gegevens tot het uurloon en van het maandloon tot de laatste salarisverhoging en de functie, complete documenten met een druk op de knop.

Digitaal werkgeversdossier

Documenten, dan wel gescand en geüpload, dan wel automatisch gegenereerd in Loket kunnen worden opgeslagen en zijn voor de juiste persoon zichtbaar. Per categorie zijn de documenten dan wel of niet zichtbaar voor de werknemer, werkgever, accountant, afdelingsmanager en voor ons.

Online ondertekenen

Elk document kan deze digitaal ondertekend worden door de werkgever en de werknemer. Dit is een zeer efficiënte methode om documenten op een rechtsgeldige manier te ondertekenen en te bewaren.

Verlofadministratie

In de verlofadministratie worden alle verlofdagen van werknemers geregistreerd. Daarbij komen diverse verlofdagen bij kijken, zoals vakantiedagen, feestdagen, snipperdagen, compensatiedagen en ADV-dagen. Met Loket kan de werknemer via de online tool verlof aanvragen waarna de verantwoordelijke het verlof kan beoordelen en kan goed- of afkeuren. Om een beeld te krijgen hoe de omgeving eruit ziet en hoe dit verwezenlijkt kan worden, kunt u de video’s bekijken die hiervoor speciaal gemaakt zijn.

Werken met verlof voor werknemer

Werken met verlof voor werkgever

Muteren door werknemer

Het is mogelijk dat werknemers zelf declaraties indienen via het Werknemerloket.

Voorbeelden hiervan zijn kilometers woon-werk verkeer maar ook uren kunnen gedeclareerd worden. Zo kan een werknemer zelf zijn gewerkte uren opgeven en kunnen deze na controle, verwerkt worden in de variabele gegevens door de salarisadministrateur. Deze declaraties kunnen worden beoordeeld door de werkgever waarna de salarisadministrateur deze kan doorvoeren in de salarisadministratie. Op deze manier kan men ervoor kiezen om de invoer van de mutaties/declaraties bij de werknemer neer te leggen, waardoor er niet alleen een extra controle ontstaat op de juistheid van de mutaties, maar er hierdoor ook dubbele invoer van mutaties wordt voorkomen. Bonnetjes die geüpload worden krijgen een directe koppeling naar het juiste grootboekrekeningnummer in de financiële administratie.

Subsidieregelingen

Haal het meeste uit de subsidies, zoals de subsidieregeling praktijkleren, het lage inkomensvoordeel en het loonkostenvoordeel. Voor het lage inkomensvoordeel signaleren wij kosteloos als een service welke werknemers in aanmerking kunnen komen voor de subsidie, zodat de werkgever kan bijsturen op het aantal gewerkte uren en de gemiddelde hoogte van het uurloon om voor de subsidie in aanmerking te komen.

Aanlevering gegevens pensioenfonds

Wilt u verzekerd zijn van een volledige pensioenaanlevering inclusief in- en uitdiensttredingen en loonopgaven voor een laag en vast bedrag? Dan laat u de pensioenaanlevering verzorgen door Easy Salary. Aan de pensioenfondsen van Nederland leveren wij de mutaties digitaal of handmatig aan. Ook dit onderdeel van de personeelsadministratie kunnen wij efficiënt voor u verzorgen. Daarbij voorkomt deze methode fouten in de pensioenadministratie. Wij controleren de nota’s, dus u bent verzekerd van een pensioenadministratie die op orde is.

Klant worden?

Is uw interesse gewekt? We maken graag vrijblijvend kennis! Laat uw gegevens achter of bel ons op 010 - 840 28 58 om een afspraak te maken.

Ja, ik heb interesse