• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Personeelsadministratie software

HRM-modules

Loket.nl biedt een complete oplossing voor salarisadministratie en HRM-tools. In een overzichtelijke online applicatie kunt u salarissen verwerken én personeelsgegevens beheren. Denk hierbij aan het registeren van verlofuren en het ziekteverzuim. Ook documenten als loonstroken en jaaropgaven kunnen via Loket.nl verstrekt worden. De software biedt de mogelijkheid om werknemers toegang te geven tot bepaalde documenten en werkgevers tot de eigen salarisadministratie. Het is voor werknemers ook mogelijk om zelf mutaties in te voeren, zoals verlofopname, overuren en reiskosten.

Veilig

Loket.nl is SAS-70 type II verklaard en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Het datacenter is ISO27001 gecertificeerd. Loket.nl beschikt tevens over het keurmerk Zeker-Online Salaris.

Optimale prestaties

De online applicatie is zo gebouwd dat elke salarisverwerking hooguit enkele seconde duurt. Daarnaast worden alle verwerkingen gecontroleerd om een foutloze loonstrook te garanderen.

Wilt u een demonstratie van Loket.nl? Neem dan contact met ons op

 

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam