• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Salarisadministratie software

Wij werken inmiddels al vele jaren naar volle tevredenheid met de online tool van Loket.nl; slimme salarissoftware die perfect bij onze visie past. Mede door de combinatie van Loket software en ons eigen CRM systeem zijn wij in staat om foutongevoelig en efficiënt te werken.

Koppeling met andere software

Veelgebruikte zakelijke oplossingen, zoals urenregistratiesystemen en rapportagetools, zijn gemakkelijk te koppelen aan Loket.nl. Door de automatische uitwisseling van data zijn alle systemen altijd up-to-date.

Veilig

Loket.nl is SAS-70 type II verklaard en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Het datacenter is ISO27001 gecertificeerd. Loket.nl beschikt tevens over het keurmerk Zeker-Online Salaris.

Optimale prestaties

De online applicatie is zo gebouwd dat elke salarisverwerking hooguit enkele seconde duurt. Daarnaast worden alle verwerkingen gecontroleerd om een foutloze loonstrook te garanderen.

Wilt u een demonstratie van Loket.nl? Neem dan contact met ons op.

Over Loket.nl

Loket.nl is de meest robuuste online oplossing voor salaris en personeel. Werkgevers, werknemers en accountant werken slim samen met de salarissoftware. Ruim 120.000 werkgevers en meer dan 1.000.000 werknemers maken al gebruik van Loket.nl.

Easy Salary is al jaren een deskundige en betrouwbare partner van Loket.nl. Naast het gebruik van Loket.nl ondersteunt Easy Salary bij implementatie- en conversietrajecten. Easy Salary één van de partijen waaraan je met een gerust hart de inrichting van Loket.nl kunt over laten. 

Jan Bollen van Loket.nl

Loket.nl maakt het eenvoudig om alle zaken op het gebied van HRM en salaris op één plek te beheren. Van verlofregistratie, met mogelijkheid tot aanvragen door werknemers, tot volledige document management oplossingen. Altijd en overal toegankelijk. Met één druk op de knop vind je alles wat je nodig hebt. De werkgever kiest zelf waar hij gebruik van wil maken en op welke manier hij wil samenwerken met zijn accountant en werknemers. Dit bespaart veel onnodige administratieve uren en helpt de personeelsprocessen soepeler te laten verlopen. Om personeelsprocessen nog soepeler te laten verlopen, is Loket.nl te koppelen met meer dan 75 veelgebruikte bedrijfsapplicaties. Van financiële programma’s en pensioenfondsen, tot personeelsplanning en verzuimregistratie.

 

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam