Easy-Salary-49-0.1

Van toen tot nu

De oprichters van Easy Salary, Luuk van Galen en Niels Wortel, werden jarenlang als salarisexperts ingehuurd door accountantskantoren. Voor veel van deze kantoren bleek het goed organiseren van de afdeling ‘salarisadministratie’ een uitdaging; er zijn al snel minimaal drie fulltime ervaren salarisadministrateurs nodig om voldoende expertise en continuïteit te kunnen bieden. Het idee werd geboren om een bedrijf op te richten dat zich volledig richt op accountants- en administratiekantoren.

Sinds 2007 is het bestaan van Easy Salary gekomen en is in de loop van de tijd enorm gegroeid tot een volwaardig groot bedrijf met veel professionals met vele expertises.

Onze missie is het ontzorgen van accountants- en administratiekantoren op het gebied van salarisadministratie. Een eersteklas ‘premium’ dienstverlening, slimme organisatie en scherpe prijsstelling hebben Easy Salary doen uitgroeien tot een expert voor experts.

Klant worden?

Is uw interesse gewekt? We maken graag vrijblijvend kennis! Laat uw gegevens achter of bel ons op 010 - 840 28 58 om een afspraak te maken.

Ja, ik heb interesse