• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Over ons

 

EasySalary bestaat sinds 2007 en is in de loop van de tijd enorm gegroeid tot een volwaardig groot bedrijf met momenteel meer dan 30 salaris- en pensioen administrateurs met veel expertises. We zijn een divers team en zijn goed op elkaar ingericht.  Onze missie is het ontzorgen van accountants- en administratiekantoren op het gebied van salarisadministratie. Een eersteklas ‘premium’ dienstverlening, slimme organisatie en scherpe prijsstelling hebben Easy Salary doen uitgroeien tot een expert voor experts. Momenteel werken we landelijk voor meer dan 254 accountants- en administratiekantoren, en in totaal meer dan 5.890 werkgevers.

De oprichters van Easy Salary, Luuk van Galen en Niels Wortel, werden jarenlang als salarisexperts ingehuurd door accountantskantoren. Voor veel van deze kantoren bleek het goed organiseren van de afdeling ‘salarisadministratie’ een uitdaging; er zijn al snel minimaal drie fulltime ervaren salarisadministrateurs nodig om voldoende expertise en continuïteit te kunnen bieden. Het idee werd geboren om een bedrijf op te richten dat zich volledig richt op accountants- en administratiekantoren.

 

 

Oprichter Easysalary: Luuk van Galen

Luuk van Galen

Voor de oprichting van Easy Salary werd ik door zowel kleine accountantskantoren als grote internationale kantoren (‘big 5’) ingehuurd als salarisexpert. Tijdens deze periode realiseerde ik me al snel dat een slimme aanpak hét verschil maakt tussen een winstgevende salarisafdeling waar je echt blij mee bent, of het maar te doen ‘omdat het moet’.

Veel administratie- en accountantskantoren zijn al blij wanneer zij geen verlies draaien op de salarisadministraties van hun klanten. Dat is zonde en kan anders! Daarom heb ik het binnen Easy Salary tot mijn persoonlijke missie gemaakt om salarisadministratie tot een gezond en winstgevend onderdeel te maken, voor ieder accountants- en administratiekantoor!

Oprichter Easysalary: Niels Wortel

Niels Wortel

Ik vervulde diverse functies als salarisconsultant, adviseur of senior salarisadministrateur voor accountants- en administratiekantoren. Hoewel ik dit met veel plezier deed, kon ik niet negeren dat veel kantoren tegen structurele problemen aanlopen. Het inzetten van goed en betrouwbaar personeel bleek bijvoorbeeld niet altijd even gemakkelijk. Een accountant heeft immers niet gestudeerd voor salarisadministratie en moet dus volledig kunnen vertrouwen op het personeel.

Met de oprichting van Easy Salary heb ik ervoor gekozen om mijn freelance werk te stoppen en een structurele oplossing te bieden voor accountants- en administratiekantoren. Easy Salary vervangt de gehele salarisafdeling en vakanties, ziekteverzuim of zwangerschap van de salarisadministrateur hebben geen invloed meer. Ook personele problemen als gebrek aan gespecialiseerde kennis, of het creëren van een ‘black box’ binnen de salarisafdeling zijn niet meer aan de orde. Easy Salary bundelt vele jaren ervaring tot een ware kennisbank, middels een transparant systeem waarbij de accountant ‘in control’ blijft.

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam