• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Personeelsadministratie uitbesteden

Vereenvoudig je HR-processen

Op zoek naar een eenvoudigere, efficiëntere en leukere manier van je HR werk? EasySalary biedt je een compleet personeelssysteem met alle functionaliteiten die je in HR software zoekt. Van een verlofapp voor je medewerkers tot aan een volledig digitaal personeelsdossier.

Arbeidsovereenkomst op maat voor een scherp tarief

Een geheel nieuwe arbeidsovereenkomst voor een werkgever is maatwerk. Er kan een CAO van toepassing zijn, de werkgever heeft bepaalde wensen en de werkgever moet geïnformeerd en geadviseerd worden. Voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst hebben we een tool ontwikkeld die onze adviseurs helpen, waardoor we arbeidsovereenkomsten van een hogere kwaliteit tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Weten wat we allemaal in een arbeidsovereenkomst kunnen opnemen? Neem contact met ons op.

Automatische documentgeneratie

De gegevens van werknemers zijn aanwezig in de online salarisomgeving. Het generen van vooraf gedefinieerde documenten kan dan ook zeer eenvoudig en efficiënt door het invoegen van deze gegevens in documenten. Gegevens die ingevoegd kunnen worden variëren van NAW-gegevens tot het uurloon en van het maandloon tot de laatste salarisverhoging en de functie, complete documenten met een druk op de knop.

Digitaal werkgeversdossier

Documenten, dan wel gescand en geüpload, dan wel automatisch gegenereerd in Loket kunnen worden opgeslagen en zijn voor de juiste persoon zichtbaar. Per categorie zijn de documenten dan wel of niet zichtbaar voor de werknemer, werkgever, accountant, afdelingsmanager en voor ons.

Online ondertekenen

Elk document kan deze digitaal ondertekend worden door de werkgever en de werknemer. Dit is een zeer efficiënte methode om documenten op een rechtsgeldige manier te ondertekenen en te bewaren.

Verlofadministratie

In de verlofadministratie worden alle verlofdagen van werknemers geregistreerd. Daarbij komen diverse verlofdagen bij kijken, zoals vakantiedagen, feestdagen, snipperdagen, compensatiedagen en ADV-dagen. Met Loket kan de werknemer via de online tool verlof aanvragen waarna de verantwoordelijke het verlof kan beoordelen en kan goed- of afkeuren. Om een beeld te krijgen hoe de omgeving eruit ziet en hoe dit verwezenlijkt kan worden, kunt u de video’s bekijken die hiervoor speciaal gemaakt zijn.

 

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam