• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Complete oplossingen

Om de continuïteit en kwaliteit van de salarisadministratie te waarborgen, bieden wij complete oplossingen voor uw klanten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden en voordelen.

 

Dienstverlening naar uw wensen

 

Volledige salarisverwerking

Wij kunnen op het gebied van salaris- en personeelsadministratie volledig ontzorgen. Door onder meer onze focus, ervaring en actuele kennis van veranderingen in de wet- en regelgeving bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zijn als salarisexpert verantwoordelijk en aansprakelijk.

Ook kunnen we zorgen voor het aanleveren van de nodige gegevens aan externe partijen, zoals de Belastingdienst, UWV, pensioenfondsen, verzuimverzekeraars en arbodiensten.

Inrichting van de administratieve omgeving

Wij richten de administratieve omgeving voor u in. U hoeft slechts de laatste loonstroken, loonjournaalposten en loonaangiftes aan te leveren. Dit is geheel gratis en geldt ook voor al uw toekomstige nieuwe klanten.

Documenten online beschikbaar

Loonstroken, loonjournaalposten, jaaropgaven, kosten- en betaaloverzichten, SEPA-betaalbestanden, verzamelloonstaat en loonaangiften zijn overal en altijd online beschikbaar. Het is mogelijk om de werkgever toegang te geven tot de eigen salarisadministratie. Ook werknemers kunnen eventueel relevante documenten inzien en administratieve mutaties invoeren als verlofopname, overuren en reiskosten. Optioneel kunnen middels het HRM-systeem ook aanvullende personeelsgegevens als ziekteverzuim, verlof en contractdata worden beheerd.

Professioneel advies

U kunt rekenen op gratis proactieve tips en adviezen zodat u bijvoorbeeld optimaal kunt profiteren van loonkostenvoordelen of om arbeidsrechtelijke risico’s te beperken. Daarnaast informeren wij u (of desgewenst direct uw klant) middels onze Easy Salary nieuwsbrief over belangrijke ontwikkelingen op het gebied van salaris- en personeelsadministratie.

Bovendien geven we advies over de wet- en (cao)regelgeving en arbeidsovereenkomsten. Onze experts kunnen ook arbeidsovereenkomsten opstellen volgens de laatste wettelijke en cao-bepalingen of op verzoek proforma-, loonkosten- en uurtariefberekeningen maken.

Vast contactpersoon

U schakelt altijd met dezelfde salarisexpert. Deze denkt met u mee en is volledig op de hoogte van uw wensen en de administratie van uw klanten.

Onze werkwijze en software zijn volledig conform de nieuwste privacyregels (AVG per 25-05-2018).

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam