Easy-Salary-49-0.1

Easy Salary: Expert voor Experts

Easy-Salary-142-0.2

Luuk van Galen

Voor de oprichting van Easy Salary werd ik door zowel kleine accountantskantoren als grote internationale kantoren (‘big 5’) ingehuurd als salarisexpert. Tijdens deze periode realiseerde ik me al snel dat een slimme aanpak hét verschil maakt tussen een winstgevende salarisafdeling waar je echt blij mee bent, of het maar te doen ‘omdat het moet’.

Veel administratie- en accountantskantoren zijn al blij wanneer zij geen verlies draaien op de salarisadministraties van hun klanten. Dat is zonde en kan anders! Daarom heb ik het binnen Easy Salary tot mijn persoonlijke missie gemaakt om salarisadministratie tot een gezond en winstgevend onderdeel te maken, voor ieder accountants- en administratiekantoor!

Easy-Salary-39-bewerkt-0.2

Niels Wortel

Ik vervulde diverse functies als salarisconsultant, adviseur of senior salarisadministrateur voor accountants- en administratiekantoren. Hoewel ik dit met veel plezier deed, kon ik niet negeren dat veel kantoren tegen structurele problemen aanlopen. Het inzetten van goed en betrouwbaar personeel bleek bijvoorbeeld niet altijd even gemakkelijk. Een accountant heeft immers niet gestudeerd voor salarisadministratie en moet dus volledig kunnen vertrouwen op het personeel.

Met de oprichting van Easy Salary heb ik ervoor gekozen om mijn freelance werk te stoppen en een structurele oplossing te bieden voor accountants- en administratiekantoren. Easy Salary vervangt de gehele salarisafdeling en vakanties, ziekteverzuim of zwangerschap van de salarisadministrateur hebben geen invloed meer. Ook personele problemen als gebrek aan gespecialiseerde kennis, of het creëren van een ‘black box’ binnen de salarisafdeling zijn niet meer aan de orde. Easy Salary bundelt vele jaren ervaring tot een ware kennisbank, middels een transparant systeem waarbij de accountant ‘in control’ blijft.

Klant worden?

Is uw interesse gewekt? We maken graag vrijblijvend kennis! Laat uw gegevens achter of bel ons op 010 - 840 28 58 om een afspraak te maken.

Ja, ik heb interesse