Easy-Salary-120-0.1

Volledige salaris- en personeelsadministratie

Easy Salary is gespecialiseerd in salaris- en personeelsdiensten. Hieronder leest u alles over onze uitgebreide dienstverlening en wat u allemaal terugkrijgt voor onze scherpe tarieven. Wij hebben overal aan gedacht. Zelfs aan dingen waar u wellicht niet bij heeft stilgestaan. Dat mag u ook van ons verwachten.

De overstapgarantie van Easy Salary
Het overzetten van de administraties naar een nieuwe softwareomgeving is een investering. Dit vergt namelijk tijd, aandacht & zorg en kennis. Wij nemen deze investering graag op ons en bieden een overstap kosteloos aan. Toch binden we u niet aan een langdurige overeenkomst. Wij spreken graag het vertrouwen in een lange en gezonde duurzame relatie met u.

Kwaliteitsgarantie
Easy Salary is verantwoordelijk voor een correcte verwerking op basis van de aangeleverde gegevens. Wij staan garant voor een juiste verwerking, rekening houdend met uw wensen en die van uw klanten.

Telefonische ondersteuning
Wij zijn van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor u en desgewenst uw klanten. Vragen over door ons gemaakte loonoutput en over het online portaal beantwoorden wij kosteloos. Over adviesvragen maken wij graag afspraken met u. Hier geldt een variabel tarief voor en wordt overzichtelijk aan u gerapporteerd voor de facturatie aan uw klanten.

E-mailondersteuning
Desgewenst helpen wij e-mails die betrekking hebben op de salaris- en personeelsadministratie te beantwoorden. Dit doen wij standaard binnen 48 uur. U kunt er voor kiezen om een e-mail inbox voor de salarisadministratie door ons te laten beheren, dan wel zelf gekozen e-mails naar ons te sturen die wij vervolgens aan u beantwoorden.

Wij verzorgen maandelijks of vierwekelijks de loonverwerking. Via een portaal kunt u op eenvoudige wijze beschikken over onder andere:

Loonstroken

Loonaangiften

Loonjournaalposten

Betalingsoverzichten

SEPA-betaalbestanden

Kostenoverzichten

Loonstaten

Jaaropgaven

Verlofadministratie

Online werknemersdossier

Muteren door werknemer

Verstrekkingen

Opleidingen

Beoordelingen

Verzuim

Pensioenfonds

En sinds kort bieden wij de dienst arbeidsovereenkomsten aan!