• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

IT Developer – Processen & Automatisering

Ben jij een gepassioneerde IT Developer met een talent voor het bouwen  van bedrijfsprocessen? Heb je ervaring met het ontwikkelen van oplossingen die bedrijfsvoering verbeteren, zoals het optimaliseren en automatiseren van salarisprocessen en het creëren van gebruiksvriendelijke dashboards? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als IT Developer bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van interne systemen die onze processen stroomlijnen en efficiënter maken. Jij vertaalt complexe vraagstukken naar slimme, geautomatiseerde oplossingen die een directe impact hebben op de dagelijkse bedrijfsvoering. Je werkt nauw samen met de HR- en finance-teams om salarisprocessen te automatiseren en zorgt voor overzichtelijke rapportages en dashboards die medewerkers helpen beter en sneller beslissingen te nemen.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Ontwikkelen van op maat gemaakte softwareoplossingen om bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaliseren.
  • Bouwen van intuïtieve dashboards en rapportagetools die data inzichtelijk en toegankelijk maken voor verschillende afdelingen.

Functieprofiel: IT Developer – Automatisering & Procesoptimalisatie bij EasySalary

Over EasySalary
Sinds onze oprichting in 2007 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met meer dan 30 gespecialiseerde salaris- en pensioenadministrateurs. Ons diverse en hechte team streeft ernaar om innovatieve oplossingen te bieden voor complexe salaris- en pensioenadministraties. Om onze groei te ondersteunen en onze processen verder te optimaliseren, zijn we op zoek naar een gedreven IT Developer die ons helpt automatisering naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je doen?
Als IT Developer ben jij een sleutelfiguur binnen ons team. Je ontwikkelt en implementeert slimme, geautomatiseerde oplossingen die onze salaris- en pensioenprocessen efficiënter maken. Jouw belangrijkste taak is het bouwen van systemen die handmatige handelingen minimaliseren en overzichtelijke dashboards en rapportages creëren voor verschillende afdelingen. Je draagt direct bij aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen door het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen, het stroomlijnen van workflows en het automatiseren van repetitieve taken.

Jouw takenpakket:

  • Ontwikkelen en implementeren van automatiseringsoplossingen voor salarisprocessen, zodat handmatige handelingen geminimaliseerd worden.
  • Bouwen van intuïtieve dashboards en rapportagetools voor het bieden van heldere inzichten en het verbeteren van besluitvorming.
  • Optimaliseren van bestaande systemen door het identificeren en oplossen van inefficiënties in samenwerking met verschillende afdelingen.
  • Vertalen van gebruikerswensen naar schaalbare en praktische IT-oplossingen.
  • Bewaken van de applicatiearchitectuur en zorgen voor de juiste integratie van nieuwe functionaliteiten binnen ons IT-landschap.
  • Ondersteuning bieden bij hardware- en systeembeheer en bijdragen aan een soepel werkende ICT-infrastructuur.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een IT Developer die:

  • Ervaring heeft met het ontwikkelen van IT-oplossingen en het automatiseren van bedrijfsprocessen.
  • Affiniteit heeft met salaris- en HR-systemen of geïnteresseerd is om hierin te leren en te groeien.
  • Kennis van DevOps, database design, en Business Intelligence inzet om efficiënte en schaalbare oplossingen te bouwen.
  • Ervaring met low-code/no-code platforms heeft of bereid is hierin te leren.
  • Bij voorkeur bekend is met Intune, SQL en JavaScript (een pré, geen vereiste).
  • Flexibel en zelfstandig kan werken en goed kan schakelen tussen verschillende prioriteiten.

Waarom EasySalary?
Bij EasySalary werk je in een innovatieve omgeving waarin jouw bijdrage direct zichtbaar is. Je speelt een belangrijke rol in het verbeteren van onze werkwijzen en processen, en je krijgt de kans om met de nieuwste technologieën te werken. Samen zorgen we ervoor dat we blijven groeien en innoveren op het gebied van salaris- hr en pensioenadministratie.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@easysalary.nl en kom kennismaken in ons kantoor in Bergschenhoek. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam