• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Referenties van werkgevers

Hieronder enkele voorbeelden van werkgevers die klant zijn bij onze klanten. Onze klanten zijn accountants- en administratiekantoren. Voor onderstaande werkgevers geldt dat hun accountants- of administratiekantoor het naar buiten brengt dat wij als externe bedrijf de salarisadministratie voor hun klanten verzorgen. Uiteraard tonen wij geen referenties van werkgevers waarvan het accountants- of administratiekantoor dit niet naar buiten brengt.

Omni Facilities Management

“De samenwerking verloopt altijd zeer prettig. Via ons accountantskantoor zijn wij in aanraking gekomen met EasySalary. Er wordt met ons meegedacht over de werkprocessen en efficiëntie, hierdoor heeft EasySalary veel maatwerk voor ons ingericht. We zijn dan ook zeer tevreden!”

Marije Verschelling – HR manager

Lees verder

Romeo

“De overstap naar Easy Salary was zo geregeld. We zijn een hard groeiend bedrijf, dus er moest best wat data overgezet worden. Dit heeft Easy Salary veilig en snel geregeld.”
De afdeling administratie van Romeo Financiële Diensten

Lees verder

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam