• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Romeo

Over Romeo Financiële Diensten

ROMEO Financiële Diensten is in 2015 opgericht door Martin Keegstra en Edsel de Graaf. Met haar dochterondernemingen Finzie, HUISMERK, MO.servicing en Basic Serviceproviding richt de organisatie zich op:

  • Klanten ontzorgen op het gebied van hypotheken en verzekeringen met Finzie coaches in heel Nederland;
  • Financieel adviseurs die door full service formule HUISMERK en hardfranchise formule Finzie uitgebreid worden ondersteund bij hun dagelijkse werkzaamheden;
  • Hypotheekadviseurs die bij Basic Serviceproviding toegang krijgen tot alle volmachtpartijen van MO.servicing;
  • Aanbieders van financiële producten die een plek krijgen in het assortiment van HUISMERK en Finzie en/of werkzaamheden kunnen uitbesteden.

Naast ondernemerschap, verstand van zaken en gedrevenheid hebben we een heldere visie om het financiële speelveld in beweging te brengen. Daarbij bouwen en vertrouwen we op een uitgebreid netwerk binnen de branche. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige diensten te leveren tegen lage kosten en een optimale klantbeleving.!

Romeo Financiële Diensten is klant bij Kaap Hoorn Accountants en Belastingadviseurs

Kaap Hoorn Accountants en Belastingadviseurs is er open over dat zij samenwerken met Easy Salary, deze referentie van Romeo Financiële Diensten is dan ook met goedvinden van Kaap Hoorn Accountants en Belastingadviseurs geplaatst op onze website.

Romeo Financiële Diensten over Easy Salary

De overstap naar Easy Salary was zo geregeld. We zijn een hard groeiend bedrijf, dus er moest best wat data overgezet worden. Dit heeft Easy Salary veilig en snel geregeld. Voor ons is persoonlijk contact met klanten ontzettend belangrijk en dat zoeken wij ook in onze partners. Dat hebben wij bij Easy Salary gevonden: een professionele partner die meedenkt en meewerkt zodat we beiden beter worden en verder kunnen groeien.

De afdeling administratie van Romeo Financiële Diensten

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam