• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Bookkey

U runt de onderneming, Bookkey regelt de financiën. Bookkey neemt alle financiële werkzaamheden voor u uit handen; van boekhouding tot het vertalen van uw plannen in liquiditeitsprognoses.

Altijd en overal financieel inzicht De online tools van Bookkey geven u altijd direct toegang tot uw laatste financiële overzichten.

Voor vandaag en in de toekomst Bookkey creëert inzicht in uw huidige financiële situatie en maakt begrotingen en prognoses voor de toekomst. Samen met u kiest Bookkey de juiste richting voor uw onderneming.

Geen extra rekeningen! Bookkey regelt al uw financiële zaken en geeft advies voor een vast bedrag per maand, geen extra toeslagen dus op de rekening.

Bookkey over Easy Salary

Wij werken alleen samen eersteklas partners met een bewezen staat van dienst, waaronder Easy Salary. Wat wij vooral van belang vinden, is dat Easy Salary met de meest moderne software werkt. Koppelingen naar andere software, zoals Yuki en Visionplanner, zijn immers nodig om voorop te kunnen blijven lopen en onze klanten van de meest actuele mogelijkheden te voorzien.

De dienstverlening van Easy Salary ervaren wij als uiterst professioneel. De samenwerking is flexibel, aan alle maatwensen van ons en onze klanten wordt tegemoet gekomen en er wordt altijd goed meegedacht. Het is erg fijn dat wij en onze klanten zo goed en snel geholpen worden.

Kortom: wij zijn erg tevreden met Easy Salary!

Rein van den Berg, eigenaar van Bookkey

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam