• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Van den Berg Administratie & Belastingadvies

Ons kantoor bestaat sinds 1980. Wij zijn gestart in Apeldoorn, sinds 1986 zijn wij gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Wij werken vooral in de regio Berkel en Rodenrijs, Rotterdam en Den Haag. Wij hebben echter nog steeds een ruime klantenkring in Apeldoorn, dat zegt wel iets over onze service en kwaliteit.

Onze klantenkring is zeer gevarieerd, wij werken voor bedrijven uit het MKB in uiteenlopende branches. Binnen dit segment voelen wij ons thuis en hierop stemmen we onze dienstverlening af. Wij zijn goed bekend met de vraagstukken waar ondernemers en DGA’s dagelijks tegenaan lopen.

Van den Berg Administratie & Belastingadvies over Easy Salary

Het feit dat Easy Salary gespecialiseerd is in salarisadministratie- en advies en geen concurrerende werkzaamheden uitvoert sprak mij aan. Daarbij zijn de tarieven die zij hanteren interessant en verliep het contact prettig. Nu ik de overstap heb gemaakt zijn mijn klanten tevreden, merk ik dat Easy Salary een zeer proactieve houding heeft en wordt ik snel en kundig wordt geholpen als ik een vraag heb.

Frank van den Berg, eigenaar van Van den Berg Administratie & Belastingadvies

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam