• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

DBB Polderman en De Boer te Texel

Administratiekantoor Polderman & De Boer verzorgt financiële administraties en belastingaangiftes voor bedrijven en particulieren.

Wij ontlasten onze cliënten van de administratieve rompslomp, zodat zij zoveel mogelijk tijd aan hun bedrijf of andere zaken kunnen besteden. De ontwikkelingen op het gebied van automatisering schrijden voort, maar lang niet iedereen houdt zich daarmee bezig.

Wij hebben er plezier in om maatwerk te leveren. Kunt u lezen en schrijven met uw boekhoudprogramma? Dan beperken wij ons tot de controle, het samenstellen van de jaarrekening, advisering en het doen van de belastingaangiftes. Maar u kunt ook alles wat met boekhouding te maken heeft aan ons overlaten.

Administratiekantoor Polderman & De Boer werkt voor ZZP’ers en bedrijven met personeel uit alle branches. We helpen ook startende ondernemers graag op weg. Het is ook mogelijk het schrijven van je businessplan samen uit te werken.

DBB Polderman en De Boer te Texel over Easy Salary

Wij zijn erg tevreden met Easy Salary. We zijn onlangs pas overgestapt, maar hadden dit al veel eerder moeten doen. Onze klanten zijn van ons een erg snelle service gewend, het is dan ook erg fijn dat Easy Salary deze snelle service levert en graag meedenkt, ook bij ingewikkelde casussen. Onze hartelijke dank vanuit Texel!

Kees Polderman, mede-eigenaar van DBB Polderman en De Boer te Texel

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam