• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Angenent Administratie en Advies

Angenent Administratie en Advies is een administratiekantoor die klaar staat voor iedere ondernemer in het MKB. Door de kleinschaligheid blijft de persoonlijke benadering gewaarborgd. Angenent Administratie en Advies is van mening dat de administratieve werkzaamheden die bij uw onderneming horen, kunnen worden uitgevoerd zoals u dit wilt. Kennis, ervaring en deskundigheid is van uitermate groot belang. Angenent Administratie en Advies maakt duidelijke afspraken en doet juist dat waarvoor u als ondernemer een boekhouder of adviseur inschakelt. Naast de kennis die Angenent Administratie en Advies in huis heeft, beschikt ze dan ook over een netwerk met verschillende disciplines, zoals bijvoorbeeld fiscalisten, accountants én Easy Salary die de salarisadministratie verzorgd.

Angenent Administratie en Advies over Easy Salary

Easy Salary is al enige jaren mijn expert in de salarisadministratie. Momenteel heb ik het meeste contact met Yaika. Ik heb bewust voor een full-service oplossing gekozen, zodat ik mij kan richten op mijn core-business. Door de samenwerking met Easy Salary heb ik dan ook weinig omkijken naar de salarisadministraties van onze klanten. De salarissen zijn vaak de meest gevoelige gegevens, waarbij simpelweg niets mis mag gaan. Dit kun je (naar mijn mening) als administratiekantoor, van wie een uitermate hoge kwaliteit verwacht wordt, dan ook het beste aan een specialist over laten. Ook de continuïteit van het uitbesteden zorgt voor veel rust, vakantie of ziekte wordt vanzelf opgevangen. Ik zou dan ook absoluut geen andere oplossing willen en hoop onze samenwerking nog lang voort te zetten!

Marieke Angenent, eigenaar van Angenent Administratie en Advies

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam