• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Kaap Hoorn Accountants en Belastingadviseurs

De kracht van de dienstverlening van Kaap Hoorn Accountants en Belastingadviseurs is dat zij enerzijds de kwaliteit leveren die mag worden verwacht van een kantoor dat aangesloten is bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), het SRA (het grootste netwerk van accountants- en advieskantoren in Nederland), de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs (RB). Anderzijds streeft Kaap Hoorn in haar dienstverlening naar een duidelijke, heldere en open relatie met de opdrachtgevers.

Dit wordt bijvoorbeeld vorm gegeven door het maken van vaste prijsafspraken waarbij – indien gewenst – zoveel mogelijk werkzaamheden door uw bedrijf zelf worden uitgevoerd en voorbereid. Kaap Hoorn onderscheidt zich door een praktische en informele manier van werken. Dit uit zich onder meer in heldere en begrijpelijk geschreven (belasting)adviezen, waarbij de praktische uitvoerbaarheid van het advies voorop staat. Kaap Hoorn richt zich met name op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Kaap Hoorn Accountants en Belastingadviseurs over Easy Salary

Na meer dan 10 jaar onze salarisadministratie te hebben uitbesteed aan onze voormalige partner, schroomden wij best om de overstap naar Easy Salary te maken. Na zo’n overstap kun je immers niet gemakkelijk meer terug.

Inmiddels heeft Easy Salary diverse salarisadministraties van onze klanten onder haar hoede, wat een uiterst positieve ervaring is, zowel voor ons als voor onze klanten! Wij zijn zelfs door een aantal van onze klanten opgebeld met de mededeling dat zij uiterst tevreden zijn en heel blij met de overstap. Al onze verwachtingen zijn overtroffen!

Stef van Kleef, vennoot van Kaap Hoorn Accountants en Belastingadviseurs

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam