• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Kristal Accountancy

Mijn naam is Elly Wiegman AA (1972), ik ben Kristal Accountancy gestart per 1 september 2018. Na ruim 20 jaar werkervaring bij (middel)grote accountantskantoren en geïnspireerd door de samenwerking met vele ondernemers in het MKB brak in 2013 het moment aan om zelf de uitdaging van het ondernemerschap aan te gaan! Mijn werk is mijn passie, dienstverlenen is mijn tweede natuur. Ik vind het leuk om financiële en fiscale wet- en regelgeving zo praktisch en voordelig mogelijk toe te passen, en om mijn cliënten op dat gebied te ontzorgen en waar mogelijk te ontzien. Voor mij is dat geen stoffige materie want het gaat leven door het direct door te vertalen naar mijn cliënten bij wie het speelt. Kwaliteit en professionele dienstverlening staan hoog in mijn vaandel. Waar nodig zoek ik de samenwerking met juristen en fiscalisten; ik schakel graag de juiste specialisten in.

Kristal Accountancy over Easy Salary

Easy Salary is voor mij een uitstekende partner; persoonlijk en pragmatisch, net zoals ik zelf ben. Door samen te werken met Easy Salary kan ik mijn cliënten een totaalpakket van dienstverlening aanbieden waarbij ik mezelf kan focussen op de accountancy werkzaamheden en fiscale werkzaamheden en Easy Salary ervoor zorgt dat de salarisadministraties volgens de geldende cao en regelgeving worden uitgevoerd. De samenwerking is flexibel ingestoken. Ik kan zelf aangeven welk deel van de werkzaamheden ik zelf uitvoer en welk deel Easy Salary voor haar rekening neemt. Daarbij wordt er goed met mij meegedacht en de programmatuur zodanig ingericht dat de periodieke invoer van mutaties eenvoudig en efficiënt is. Dat vind ik erg fijn werken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om mijn deel van de werkzaamheden uit te voeren, dan kan ik altijd een beroep doen Easy Salary . Perfect geregeld dus, Easy Salary krijgt van mij een 10!

Elly Wiegman, eigenaar van Kristal Accountancy

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam