• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

DFR Control

DFR Control is in 2012 opgericht door Dirk Ringers. Dirk Ringers is meer dan 10 jaar Controller en Financieel Manager geweest. Nu adviseert en ondersteunt hij ondernemers bijvoorbeeld op het gebied van administratie, cijferanalyses en belastingaangiftes. DFR Control kenmerkt zich door persoonlijke aanpak; Dirk Ringers is altijd persoonlijk betrokken bij de ondernemer en denkt tot in detail mee om tot de juiste oplossing te komen. DFR Control is dan ook de perfecte samenwerkingspartner voor iedere ondernemer op het gebied van administratie, cijfers en aangiften.

DFR Control over Easy Salary

Easy Salary verzorgt sinds 2014 de salarisadministraties van al onze klanten. Ik ben bijzonder blij met de samenwerking, vooral de snelle service is ongekend! Soms leveren onze klanten op het laatste nippertje de mutaties aan, maar dat is voor Easy Salary geen probleem, er wordt dan altijd direct geschakeld zodat de salarissen toch nog tijdig betaald kunnen worden. Ook is het erg fijn dat wij altijd met vragen terecht kunnen, zoals voor arbeidsovereenkomsten en de verschillende CAO’s waar onze klanten onder vallen. Het persoonlijke contact met Luuk en zijn collega’s verloopt ook erg prettig. Kortom: Ik zou Easy Salary aan ieder aanbevelen.

Dirk Ringers, eigenaar van DFR Control

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam