• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Save the date: Accountancy Expo 20 juni 2023

Easy Salary staat op 20 juni 2023 met een stand op de 9e editie van de Accountancy Expo!

In 2023 staat de Accountancy Expo het in het teken van Secure your Business. Een interessant thema en daarnaast een mooi programma met andere interessante standhouders en sprekers, dus save the date, zet 20 juni in de agenda!

EasySalary laat graag zien hoe wij op het gebied van salarisadministratie innoveren en zorgen voor slimme oplossingen voor onze klanten. Zowel intern als klantoplossingen zijn we steeds bezig met het verbeteren van slimme processen, automatisering en maatwerk zodat we een top service geven tegen aantrekkelijke tarieven.

De ontwikkelingen gaan snel: de vraag waarom digitalisering belangrijk is voor de continuïteit van de organisatie is voor de meesten al een gepasseerd station. De vraag is nu: hoe pakken we digitalisering het beste aan? Tegelijkertijd liggen er nieuwe mogelijke uitdagingen op de loer: waar is toekomstig talent nog te krijgen, zijn alle gegevens van jouw klanten wel veilig en hoe verwerk je de ESG-criteria in je verslaglegging.

We ontmoeten graag onze bestaande en nieuwe relaties, we hebben een kleine verassing voor alle stand bezoekers dus kom zeker even bij ons langs!

Accountancy Expo is het evenement voor de accountant waar we met meer dan 800 accountants, innovatieve partners en een mix van inspirerende sprekers binnen en buiten het vak; de nieuwste tools, innovaties en ontwikkelingen bespreken en tonen.   Bekijk hier het programma: www.accountancyexpo.nl

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam