Subsidieregeling praktijkleren uiterlijk 15-09-2016 aanvragen

15-07-2016

Tekening

Het is weer mogelijk om over het afgelopen studiejaar 2015-2016 de ‘subsidieregeling praktijkleren’ aan te vragen. Dit dient gedaan te worden via e-herkenning en kunnen wij desgewenst voor u doen. De termijn verstrijkt op 15 september 2016 om 17:00.

De onderstaande informatie is afkomstig van de overheid, www.ondernemersplein.nl

Subsidie praktijklerenWilt u praktijkleerplaatsen of werkleerplaatsen bieden? Dan kunt u daarvoor subsidie aanvragen. Met de Subsidieregeling praktijkleren krijgt u een tegemoetkoming in de kosten voor de begeleiding van een leerling of student. Of een tegemoetkoming in de loonkosten of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio).Wanneer komt u in aanmerking?U biedt begeleiding aan:• vmbo-leerlingen die een leer-werktraject volgen;• mbo-studenten die deelnemen aan een beroepsbegeleidende leerweg (bbl);• hbo-studenten in de techniek (inclusief landbouw en natuurlijke omgeving), waarbij de opleiding bestaat uit leren en werken;• promovendi en technologisch ontwerpers in opleiding (toio\'s).Hoe kunt u aanvragen?De aanvraag loopt per studiejaar. U kunt aanvragen bij RVO.nl tot en met 15 september 2016.Externe links• Subsidieregeling praktijkleren (RVO.nl)

 

Wilt u meer informatie, of wilt u dat wij de subsidie voor u aanvragen? Neemt u dan bij voorkeur op uiterlijk 31 augustus 2016 contact met ons op, wij hebben dan nog voldoende tijd om de aanvraag voor u in te dienen.