De kracht van outsourcing in crisistijden

21-04-2020

Salarisverwerking-outsourcen

Klanten verwachten een complete en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Dat is altijd zo, maar in crisistijden is het extra belangrijk dat de prestaties aan de verwachtingen voldoen of die zelfs overtreffen. Outsourcing kan een oplossing zijn. Het maakt het mogelijk voor organisaties om zich te concentreren op de corebusiness, terwijl de gespecialiseerde partij de kwaliteit van de andere diensten waarborgt.

Wij als expert voor experts ontzorgen administrateurs en accountants op het gebied van loonverwerking. Naast de eerder genoemde kwaliteitswaarborging, bieden onze oplossingen tal van andere voordelen in onzekere tijden. We benoemen ze hieronder.

Continuïteit

Bij kleinere administratie- en accountantskantoren is meestal één persoon verantwoordelijk voor de loonverwerking. Hierdoor kan de continuïteit bij ziekte of onverwachte drukte in het geding komen. Wij hebben continu voldoende capaciteit om alle afspraken na te komen. De salarisadministratie uitbesteden geeft de zekerheid dat alle taken tijdig en deskundig uitgevoerd worden.

Flexibiliteit

Downscalen en upscalen is eenvoudig. Heeft u klanten die niet betalen of gaan er opdrachtgevers failliet? Dan versturen wij geen rekening; u neemt immers geen stroken meer af voor die betreffende klant. Als u een werknemer in (vaste) dienst heeft, dan moet het salaris ongeacht de verminderde werkzaamheden doorbetaald worden. Is er juist een onverwacht piekmoment? Ook daar bent u met outsourcing op voorbereid. Zoals eerder genoemd hebben wij altijd voldoende capaciteit.

Tijd- en kostenbesparing

Het voeren van een salarisadministratie is een nauwkeurige en tijdrovende bezigheid. Door outsourcing kunt u zich volledig op de kernactiviteiten richten en meer rendement behalen. Daarnaast wordt de investering dankzij onze efficiënte en foutongevoelige werkwijze binnen afzienbare tijd terugverdiend.

Minder debiteurenrisico

Desgewenst kunnen wij direct met uw klant de overeenkomst aangaan, zodat u geen debiteurenrisico loopt. Wij dragen dan een percentage van de omzet aan u af voor het aanbrengen van de klant.

Werken op afstand

Wij werken met de online tool van Loket.nl. Alle betrokkenen hebben toegang tot de applicatie: u als accountant of administrateur, de werkgever en ook de werknemer. Iedereen kan op elk moment van de dag en vanaf elke gewenste locatie de salarisadministratie raadplegen.

Complete dienstverlening

Wij informeren desgewenst proactief alle klanten over de crisismaatregelen. Dit kan uit naam van uw kantoor, waarbij wij onzichtbaar blijven. De NOW-aanvraag en aanvragen van uitstel van betaling voor belasting kunnen wij ook verzorgen.

De salarisadministratie uitbesteden aan Easy Salary?

U kunt uw loonverwerking deels of volledig bij ons onderbrengen. Meer informatie over onze oplossingen leest u in het blog de salarisadministratie uitbesteden, hoe werkt dat? Neem bij vragen of interesse contact met ons op, wij helpen u graag vooruit!