Subsidieregeling praktijkleren uiterlijk 15 september 2017 aan te vragen.

01-07-2017

Tekening

Het is weer mogelijk om over het afgelopen studiejaar 2016-2017 de ‘subsidieregeling praktijkleren’ aan te vragen. Dit dient gedaan te worden via e-herkenning en kunnen wij desgewenst voor u doen. De termijn verstrijkt op 15 september 2017 om 17:00.

De onderstaande informatie is afkomstig van de overheid, www.ondernemersplein.nl

Subsidie praktijklerenWilt u praktijkleerplaatsen of werkleerplaatsen bieden? Dan kunt u daarvoor subsidie aanvragen. Met de Subsidieregeling praktijkleren krijgt u een tegemoetkoming in de kosten voor de begeleiding van een leerling of student. Of een tegemoetkoming in de loonkosten of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio).Wanneer komt u in aanmerking? U biedt begeleiding aan:
 • Vmbo:
  Een leerwerktraject in de basisberoepsgerichte leerweg
 • Mbo:
  Een beroepsbegeleidende leerweg
 • Hbo:
  Een duale of deeltijdopleiding die binnen de sectoren techniek of landbouw en natuurlijke omgeving valt
 • Promovendi:
  Een promotie onderzoek onder begeleiding van een universiteit of instituut van de KNAW of NWO
 • Technologisch ontwerpers in opleiding (toio):
  Een ontwerpopdracht onder begeleiding van een universiteit
Hoe kunt u aanvragen?De aanvraag loopt per studiejaar. U kunt aanvragen bij RVO.nl tot en met 15 september 2016.Externe links• Subsidieregeling praktijkleren (RVO.nl)

 

Wilt u meer informatie, of wilt u dat wij de subsidie voor u aanvragen? Neemt u dan bij voorkeur op uiterlijk 31 augustus 2017 contact met ons op, wij hebben dan nog voldoende tijd om de aanvraag voor u in te dienen.