• Expert voor experts
  • Gericht op accountants- en administratiekantoren
  • Meer dan 15 jaar ervaring

Accountants- en administratiekantoren

Kristal Accountancy

“Easy Salary is voor mij een uitstekende partner; persoonlijk en pragmatisch, net zoals ik zelf ben. Door samen te werken met Easy Salary kan ik mijn cliënten een totaalpakket van dienstverlening aanbieden waarbij ik mezelf kan focussen op de accountancy werkzaamheden en fiscale werkzaamheden.”

Elly Wiegman, eigenaar van Kristal Accountancy

Lees verder

DFR Control

“Easy Salary verzorgt sinds 2014 de salarisadministraties van al onze klanten. Ik ben bijzonder blij met de samenwerking, vooral de snelle service is ongekend! Soms leveren onze klanten op het laatste nippertje de mutaties aan, maar dat is voor Easy Salary geen probleem.”

Dirk Ringers, eigenaar van DFR Control

Lees verder

Van den Berg Administratie & Belastingadvies

“Het feit dat Easy Salary gespecialiseerd is in salarisadministratie- en advies en geen concurrerende werkzaamheden uitvoert sprak mij aan. Daarbij zijn de tarieven die zij hanteren interessant en verliep het contact prettig.”

Frank van den Berg, eigenaar van Van den Berg Administratie & Belastingadvies

Lees verder

Bookkey

“Wat wij vooral van belang vinden, is dat Easy Salary met de meest moderne software werkt. Koppelingen naar andere software, zoals Yuki en Visionplanner, zijn immers nodig om voorop te kunnen blijven lopen en onze klanten van de meest actuele mogelijkheden te voorzien.”

Rein van den Berg, eigenaar van Bookkey

Lees verder

A&BW Administratie – Belastingadvies

“De samenwerking bevalt uitstekend, Easy Salary denkt goed mee waardoor wij onze klanten van hoogwaardige adviezen kunnen voorzien. Ook een enorm pluspunt is dat er altijd zo snel gereageerd wordt. Easy Salary is een zeer positieve ervaring voor ons.”

Marcella Worrel – Schouten, eigenaar van A & BW Administratie – Belastingadvies

Lees verder

DBB Polderman en De Boer te Texel

“Wij zijn erg tevreden met Easy Salary. We zijn onlangs pas overgestapt, maar hadden dit al veel eerder moeten doen.”

Kees Polderman, mede-eigenaar van DBB Polderman en De Boer te Texel

Lees verder

Kaap Hoorn Accountants en Belastingadviseurs

“Inmiddels heeft Easy Salary diverse salarisadministraties van onze klanten onder haar hoede, wat een uiterst positieve ervaring is, zowel voor ons als voor onze klanten! Al onze verwachtingen zijn overtroffen!”

Stef van Kleef, vennoot van Kaap Hoorn Accountants en Belastingadviseurs

Lees verder

Alletto Accountants en Adviseurs

“Als accountantskantoor willen we graag onze klanten de hoogste kwaliteit van diensten aanbieden. Uiteindelijk zijn wij bij Easy Salary terechtgekomen. Nu we de stap toch hebben durven nemen, zouden we nooit anders willen.”

Vanessa van Bemmel AA, vennoot van Alletto Accountants en Adviseurs

Lees verder

Klant worden?

We maken graag vrijblijvend kennis! Bel ons op 010 – 840 28 58 of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u z.s.m. terug.

    Naam