Over Administratiekantoor MYB

Administratiekantoor MYB verzorgt uw volledige boekhouding en belastingaangiften, op een manier waarbij uw wensen centraal staan. Alle administratieve rompslomp wordt u uit handen genomen, zodat u uw tijd kunt besteden aan uw onderneming. Wij zijn bijzonder flexibel. Levert u bijvoorbeeld het liefst uw administratie aan in een schoenendoos? Geen enkel probleem. Toch liever digitaal? Dat kan natuurlijk ook.

Uw administratie wordt omgevormd naar duidelijke en inzichtelijke cijfers, waardoor u precies weet hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek worden de afspraken gemaakt, alles geheel aangepast naar uw wensen, agenda en mogelijkheden.

Ons tarief wordt van te voren vastgesteld naar een vast maandelijks bedrag. U ontvangt dus geen onverwacht hoge factuur voor de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting. Ook hoeft u niet bang te zijn na een telefoontje met een vraag om advies, meteen een rekening op uw deurmat aan te treffen. Alles is inclusief, zonder kleine lettertjes, uitsluitingen of * verwijzingen.

Administratiekantoor MYB over Easy Salary

Eigenlijk richten wij ons op de freelancer/ZZP-er, dus zonder personeel, maar via mond-tot-mondreclame door onze goede dienstverlening hebben wij er toch wat klanten met personeel bij gekregen. Wij zijn er blij mee dat we hiervoor op Easy Salary kunnen terugvallen. De dienstverlening is prima. Het is ook erg fijn dat onze werkwijze qua facturering goed op elkaar aansluit en wij geen onverwachte rekeningen ontvangen. Wij zijn dus erg tevreden met Easy Salary.

Inge Polhuijs, eigenaar van Administratiekantoor MYB

Klant worden?

Is uw interesse gewekt? We maken graag vrijblijvend kennis! Laat uw gegevens achter of bel ons op 010 - 840 28 58 om een afspraak te maken.

Ja, ik heb interesse