Over Chater Finance

Een betrouwbare administratie geeft u goed inzicht in uw financiën. Wij hebben de ervaring in huis om u te helpen bij de inrichting, verwerking en controle van uw financiële administratie. Bij Chater Finance draait het erom het leven van de ondernemer makkelijker te maken door de administratie uit handen te nemen. U kiest zelf hoeveel van de administratie u uitbesteedt. U kunt alles uit handen geven of u geeft ons toegang om mee te kijken.

Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd van een overzichtelijke boekhouding. Van jaarrekeningen tot belastingaangiften. Kies het abonnement dat bij u past. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij werken uw boekhouding elke maand bij en wij controleren deze volledig, zodat uw administratie continu up-to-date is.

Chater Finance over Easy Salary

Wij hebben een verschillend aantal salarisadministraties uitbesteed aan Easy Salary. Bijvoorbeeld voor restaurants, schoonmaakbedrijven, slagerijen, dienstverlening, groothandels en supermarkten. Wij zijn erg tevreden. Al het nodige wordt snel geregeld. Denk hierbij aan het aanvragen van nieuwe loonheffingennummers, aanmeldingen doen bij pensioenfondsen, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, inschalingen in de CAO's, afrekeningen en afmeldingen van CAO’s. Hartelijk dank voor de snelle en klantvriendelijke service.

Fatiha Chater, eigenaar van Chater Finance

Klant worden?

Is uw interesse gewekt? We maken graag vrijblijvend kennis! Laat uw gegevens achter of bel ons op 010 - 840 28 58 om een afspraak te maken.

Ja, ik heb interesse