Over Rijnstreek Accountants & Belastingadviseurs

Rijnstreek Accountants & Belastingadviseurs is een betrouwbare steunpilaar voor iedere ondernemer in het MKB, waaronder agrarische bedrijven. Door de kleinschaligheid blijft de persoonlijke benadering gewaarborgd.

Rijnstreek Accountants & Belastingadviseurs is van mening dat persoonlijke betrokkenheid één van de belangrijkste bouwstenen is als basis voor de kwaliteit van hun werk. Kennis, ervaring en deskundigheid is van uitermate groot belang. Rijnstreek Accountants & Belastingadviseurs maakt duidelijke afspraken en doet juist dat waarvoor u als ondernemer een accountant of adviseur inschakelt. Naast de kennis die Rijnstreek Accountants & Belastingadviseurs in huis heeft, beschikt Rijnstreek Accountants en Belastingadviseurs dan ook over een netwerk met verschillende disciplines, zoals bijvoorbeeld fiscalisten, notarissen en verzekeringsdeskundigen.

Rijnstreek Accountants & Belastingadviseurs over Easy Salary

Easy Salary 'is' al enige jaren onze gehele salarisafdeling en wordt gerund door Sigrid, Luuk en Niels. Wij hebben bewust voor de meest uitgebreide full-service oplossing gekozen, zodat wij ons kunnen richten op onze core-business. Door de samenwerking met Easy Salary hebben wij dan ook helemaal geen omkijken naar de salarisadministraties van onze klanten. De e-mailbox voor de salarisadministratie en bijbehorend telefoonverkeer worden door Easy Salary simpelweg behandeld en beheerd vanuit onze naam. Wij maken er geen geheim van dat wij een specialist hebben ingeschakeld voor de salarissen, maar vinden het toch wel makkelijk dat onze klanten bediend worden vanuit onze bedrijfsnaam en de salarisafdeling als onderdeel van ons zien.

De salarissen zijn vaak de meest gevoelige gegevens, waarbij simpelweg niets mis mag gaan. Dit kun je (naar onze mening) als accountantskantoor, van wie een uitermate hoge kwaliteit verwacht wordt, dan ook het beste aan een specialist over laten. Ook de continuïteit van het uitbesteden zorgt voor veel rust, vakantie of ziekte wordt vanzelf opgevangen. Wij zouden dan ook absoluut geen andere oplossing willen en hopen onze samenwerking nog lang voort te zetten!

Pieter Verburg en Marieke Angenent, eigenaren van Rijnstreek Accountants & Belastingadviseurs

Klant worden?

Is uw interesse gewekt? We maken graag vrijblijvend kennis! Laat uw gegevens achter of bel ons op 010 - 840 28 58 om een afspraak te maken.

Ja, ik heb interesse